14ο Γυμνάσιο Πειραιά - Αγ.Αναργύρων & Κω - Παλιά Κοκκινιά - e-mail: info@asmpir.gr - Τηλ.: 210 4200 917

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Η Αλληλεγγύη είναι το όπλο μας !!

Η ανθρωπιστική κρίση στη χώρα μας ολοένα και βαθαίνει. Πάρα πολλοί συμπολίτες μας στερούνται τα απολύτως αναγκαία ...
Η Αλληλεγγύη είναι το όπλο μας

Το Α.Σ.Μ.Π από ιδρύσεως οργάνωνε στο παρελθόν χαριστικά ανταλλακτικά παζάρια για να καλλιεργήσει το πνεύμα επικοινωνίας , συνεννόησης και συνεργασίας μεταξύ των ανθρώπων. Από πέρσι με πιο συστηματικό τρόπο συγκεντρώνει , διαλέγει και διαθέτει ρούχα , παπούτσια , παιχνίδια , κλινοσκεπάσματα , είδη ατομικής υγιεινής σε συνανθρώπους μας , έλληνες και μετανάστες που τα έχουν ανάγκη.
Για τον λόγο αυτό σχεδιάσαμε μια "φόρμα παραγγελίας" σε ηλεκτρονική μορφή όπου θα μπορεί ο καθένας από εσάς να συμπληρώνει τα είδη τα οποία χρειάζεται ο ίδιος ή ακόμα και για λογαριασμό κάποιου τρίτου προσώπου όπου για λόγους ευγένειας και αξιοπρέπειας μπορεί να θέλει να διασφαλίσει την ανωνυμία του.

Κατά κανόνα οι περισσότεροι άνθρωποι οι οποίοι πραγματικά χρειάζονται την συμπαράσταση μας στις δύσκολες στιγμές που περνάνε δεν έχουν πρόσβαση στο  internet. Με αυτόν τον τρόπο απευθυνόμαστε κυρίως σε όλους εσάς που έχετε την ευαισθησία να στέκεστε πάντα αλληλέγγυοι στις ανάγκες κάποιων συνανθρώπων μας ώστε να μας το γνωστοποιείτε συμπληρώνοντας την συγκεκριμένη "φόρμα παραγγελίας" την οποία μπορείτε να μας την στέλνετε κατευθείαν στο e-mail του Σχολείου μας ( asmpir@gmail.com )
Στην συνέχεια η Ομάδα Ένδυσης & Υπόδησης θα την παραλαμβάνει , θα την ετοιμάζει και θα σας ειδοποιεί
για να έρθετε να την παραλάβετε από την αποθήκη μας
Σας ευχαριστούμε λοιπόν εκ των προτέρων και θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε και από κοντά !!!!

Για την Ομάδα Ένδυσης & Υπόδησης / Φόρμα Παραγγελίας
https://docs.google.com/document/d/1QdVVNOEFsNaPecjA7yOLu_nnD8vdwqXJ6UH9L6jYCNs/edit




1 σχόλιο:

  1. Έχουμε να κάνουμε με μία οργανωμένη καταστροφική λεηλασία του ελληνικού λαού, που επιβάλετε να ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΎΜΕ και να κάνουμε την ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή