14ο Γυμνάσιο Πειραιά - Αγ.Αναργύρων & Κω - Παλιά Κοκκινιά - e-mail: info@asmpir.gr - Τηλ.: 210 4200 917

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ


Αγαπητοί φίλοι,

Ο Α.Μ είναι μετανάστης από το Πακιστάν. Πριν έξι μήνες έπεσε από τον 5ον όροφο μιας πολυκατοικίας και χτύπησε πολύ σοβαρά. Γλίτωσε το θάνατο αλλά έμεινε ανάπηρος από τη μέση και κάτω. Δεν είχε χαρτιά, δεν έχει φίλους, δεν έχει χρήματα.
Νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο ‘Γ.Γεννηματάς’ όταν ο αντιπρόεδρος του σχολείου μας Μοχάμεντ Ασλάμ έμαθε για την περίπτωση του. Με την συνδρομή και την στήριξη της εθελόντριας δικηγόρου του σχολείου μας του χορηγήθηκε προσωρινό άσυλο για ανθρωπιστικούς λόγους και μετά από ενέργειες που έγιναν από το σχολείο μεταφέρθηκε για φυσική αποκατάσταση στο Εθνικό Ίδρυμα Αποκατάστασης Αναπήρων.
Στο ίδρυμα χρειάζεται πάρα πολλά πράγματα κάποια από τα οποία είναι τα παρακάτω: Πάμπερς για ενήλικα Νο 3 / υποστρώμματα / φανελάκια με μανίκια βαμβακερά / φόρμες για φυσικοθεραπεία / πυτζάμες / αθλητικά παπούτσια κλειστά με βέλκρο / παντόφλες / πετσέτες προσώπου και μπάνιου / πέδιλα / σφουγγάρια / ποτήρια για νερό / φλυτζάνια για γάλα η τσάι / μια μικρή λεκάνη / σαμπουάν και σαπούνι / οδοντόβουρτσα και οδοντέκρεμα / ξυραφάκια και αφρό ξυρίσματος.
Κάποια από αυτά τα έχουμε ήδη αγοράσει αλλά όποιος θέλει να βοηθήσει κάθε προσφορά γίνεται δεκτή.
Με εκτίμηση
Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά

ΝΒ: Για την προσφορά σας επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα Ασλάμ: 6974495863 Ανδρεοπουλος Φώτης 6943107085       Μάκι Μαρσέιγ 6944832006

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου